dijous, 1 de novembre del 2012

Noves fotos




Hola a tots!

Us recordem que el termini per enviar noves fotos per a la Mostra 2012 ja ha acabat. A partir d'avui 1 de novembre totes les imatges que rebem continuaran publicant-se però ja no podran participar en la selecció de les millors fotofilosofies de l'Institut Roquetes que es farà durant la setmana vinent, del 5 al 9 de novembre.

A més a més, us volem recordar alguns consells i regles de participació:
  1. La imatge ha de ser de bona qualitat i totalment original. S'ha d'enviar com a arxiu adjunt al text del correu electrònic i, a més, a ser possible, ha d'estar feta per la mateixa persona que participa a la mostra.
  2. És important posar el text de la frase en el cos del missatge, no subtitulat damunt de la fotografia. També, amb el text del missatge s'han enviar les etiquetes filosòfiques relacionades que creieu més oportunes.
  3. Cal  presentar sempre fotografies noves, això vol dir, que criden l'atenció, i no repetir amb petites variacions idees i imatges ja aparegudes al bloc. Xiques, xics, hi ha certs tòpics com l'amistat/felicitat que ja han aparegut tractats de la mateixa manera diverses vegades...
  4. S'ha de fer una relació interessant i que faci pensar amb profunditat entre la imatge i la paraula. Per això no és bo córrer massa i donar per bona la primera fórmula que trobem. Penseu bé. Mediteu-hi una estona i aleshores sí.
Per últim, només hem d'afegir que esteu fent una molt bona feina i que fa goig veure tantes "espurnes de pensament" escampades per aquesta petita pàgina de l'univers virtual.

Endavant i gràcies!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Si vols pots deixar aquí un comentari sobre l'entrada